Ünnepelt a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar

Létrehozva: 2012.11.27. 08:00
Módosítva: 2016.10.25. 19:45

Hétfőn ünnepelte működésének hatéves évfordulóját a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar. Dr. Takács Márta megbízott dékán beszámolt az elmúlt mozgalmas egy évről, amelyben sok örömteli esemény, de számos nehéz pillanat is volt. Mint hangsúlyozta, az oktatás mellett a jövőben is nagy hangsúlyt kap a tudományos munka fejlesztése. Az ünnepségen a kar külkapcsolatairól, a kiadói tevékenységről és a fakultás életének más szegmentumairól is hallhattunk.

Az intézmény vezetése Pro Facultate díjat adományozott dr. Milan Simićnek, az Újvidéki Egyetem eddigi oktatási rektorhelyettesének és dr.T. Molnár Gizellának, a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Felnőttképzési Intézetének vezetőjének.

Az ünnepségen elismerésben részesült magas tanulmányi eredményéért Basity Palkovity GrétaAlexa KatalinBognár RenátaSzabó HenriettaKulcsár SaroltaMáté ViktóriaSterbik SaroltaRácz Szabó Mária és Balog Vicei Mária.

Dr. Káich Katalin, a fakultás alapító dékánja Katalin-díjat adományozott Balog Vicei Máriának.

Az ünnepségen a felsőoktatás, a közoktatás és a közélet számos jeles képviselője is megjelent, dr. Bosnyák Zita oktatásért felelős rektorhelyettes tolmácsolta dr. Miroslav Vesković rektor üdvözletét.

forrás

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.