Szabadka: 35 szerző az első IKT konferencián

Létrehozva: 2014.04.12. 08:00
Módosítva: 2016.10.25. 20:56

Nagy érdeklődés övezte ma a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar első IKT - információs és kommunikációs technikáról szóló - konferenciáját, amelyen a már praktizáló pedagógusok mellett leendő tanítók, egyetemi hallgatók is részt vettek. Az előadások több szekcióban folytak, összesen 35 szerző 24 munkát mutatott be. A változatos és sokszínű témák között szó esett a technikai vívmányok interaktív használatáról az oktatásban, a távoktatásról, az online állampolgárságról, valamint a játékos fejlesztésről a gyógypedagógiában. A vajdasági pedagógusok mellet érkeztek előadók Dél-Szerbiából és Magyarországról is.

Szabadka: 35 szerző az első IKT konferencián
Egy magyarországi előadó, Ollé János az ELTE Pedagógia és Pszichológiai Karáról

Ezzel egy időben szintén a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar épületében Tudástérkép címmel sor került az idei Vajdasági Magyar Tudóstalálkozóra is. A Magyar Tudományos Akadémia vajdasági tagozata szervezte éves konferencián első alkalommal vehettek részt mester- és doktoranduszhallgatók is.

forrás

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.