Rólunk a médiában

Keressen a hírek között: Magyar Szó | Hét Nap | Vajdaság Ma | Pannon RTV | Vajdasági RTV | Szabad Magyar Szó | Összes
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a megalapítása (2006) óta őrzi a róla, munkatársairól és hallgatóiról szóló sajtóanyagokat is. 

Egyetemi sportnap Egyetemi sportnap
Dátum: 2015.05.06. 08:00
Sportnapot tartott ma a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar Hallgatói Önkormányzata. A jótékonysági versenyre más egyetemek hallgatóit is meghívták. Három sportágban, kispályás labdarúgásban, röplabdában és csocsóban versenyeztek a diákok.
Bővebben...
Szabadka: Sportnapon vehettek részt a mozogni vágyó fiatalok Szabadka: Sportnapon vehettek részt a mozogni vágyó fiatalok
Dátum: 2015.05.06. 08:00
Ma rendezték meg Szabadkán a II. THE BALL CONNECTS US elnevezésű sportnapot, amelyet immáron másodízben szervezett meg a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar Hallgatói Önkormányzata. Az időjárás is kedvezett ma a sportolni vágyó hallgatóknak, akik szép számban, mintegy nyolcvanan vettek részt a Május elseje utcai sportpályán tartott eseményen.
Bővebben...
The Ball Connects Us The Ball Connects Us
Dátum: 2015.05.06. 08:00
A versenyszellem kielégítése és a barátkozás mellett a sport, a testmozgás kerül középpontba, igen kevés lehetőségük van ugyanis a Szabadkán tanuló hallgatóknak a sportolásra, nem beszélve a versenyzésről, ezért a szervezők erre próbálnak lehetőséget adni.
Bővebben...
Magyarkanizsára látogattak a tanítóképzősök Magyarkanizsára látogattak a tanítóképzősök
Írta: Bödő Sándor Dátum: 2015.04.28. 08:00
Szakmai kirándulásra érkeztek ma Magyarkanizsára a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar hallgatói.
Bővebben...
Szakmai gyakorlaton az MTTK hallgatói Szakmai gyakorlaton az MTTK hallgatói
Dátum: 2015.04.28. 08:00
Tanulmányi kiránduláson járt a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar mintegy ötvenfős hallgatói csoportja Magyarkanizsán.
Bővebben...
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar hallgatóinak sikere Budapesten A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar hallgatóinak sikere Budapesten
Dátum: 2015.04.22. 08:00
A Budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító és Óvóképző Kar Ének-zenei Tanszékének Országos Népdaléneklési versenyén, melyet április 16-án rendeztek meg, a Szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar két hallgatója, Paul Dávid és Margit Adrianna a Tradíciós Stúdió különdíját kapta. Felkészítő tanáruk a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar tanára, prof.dr.Dr.H/C Huszár Elvira.
Bővebben...
Tájékoztató az Edutus Főiskola pályázati felhívásáról Tájékoztató az Edutus Főiskola pályázati felhívásáról
Dátum: 2015.04.16. 08:00
Április 16-án, csütörtökön, 17.30-kor a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar dísztermében dr. Gogolák László és dr. Námesztovszki Zsolt tájékoztatót tart.
Bővebben...
Az újvidéki Magyar Tanszék 2015. évi esszépályázatának eredményei Az újvidéki Magyar Tanszék 2015. évi esszépályázatának eredményei
Dátum: 2015.04.10. 08:00
Meghozta döntését az újvidéki Bölcsészettudományi Kar Magyar Tanszéke által meghirdetett 2015. évi esszéírói pályázat zsűrije – jelentette be a szervező intézmény.
Bővebben...
Tájékoztatónap a Betlen Gábor Alap pályázatainak lebonyolításáról Tájékoztatónap a Betlen Gábor Alap pályázatainak lebonyolításáról
Dátum: 2015.03.23. 08:00
A szabadkai székhelyű Szekeres László Alapítvánnyal együttműködve szervez tájékoztatónapot a budapesti székhelyű Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. az általa közzétett pályázatok lebonyolítása során felmerülő gyakorlati kérdések (a pályázatok elkészítésével kapcsolatos tartalmi és minőségi szempontok) ismertetése céljából.
Bővebben...
Kutatásmódszertani workshopok Újvidéken és Szabadkán Kutatásmódszertani workshopok Újvidéken és Szabadkán
Írta: Basity Gréta Dátum: 2015.03.18. 08:00
A Vajdasági Magyar Felsőoktatási Kollégium idén is felkészítő VMTDK-workshopokat szervez az újvidéki és a szabadkai egyetemisták számára. A projekt végén a szervezők és mentorok a szegedi Bölcsészettudományi Karra is ellátogatnak, ahol a magyarországi és szerbiai diákköri konferenciák kapcsán hasznos tapasztalatcserére kerül sor.
Bővebben...
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.