Rólunk a médiában

Keressen a hírek között: Magyar Szó | Hét Nap | Vajdaság Ma | Pannon RTV | Vajdasági RTV | Szabad Magyar Szó | Összes
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a megalapítása (2006) óta őrzi a róla, munkatársairól és hallgatóiról szóló sajtóanyagokat is. 

Gyermeknap a környezetvédelem jegyében Gyermeknap a környezetvédelem jegyében
Dátum: 2015.06.06. 08:00
Hogyan kell helyesen szétválogatni a hulladékot? Egyebek mellett ezt is megtanulhatták ma a gyerekek Szabadka főterén. A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar hallgatói negyedik alkalommal szervezték meg a Gyermeknapot. A leendő tanítók az egészséges életmódra és a környezetvédelemre hívták fel a legkisebbek figyelmét.
Bővebben...
Nemzetközi konferencia a módszertan oktatásáról Nemzetközi konferencia a módszertan oktatásáról
Dátum: 2015.06.02. 08:00
A módszertan oktatásáról, a gyakorlatban való alkalmazásáról tartottak nemzetközi konferenciát Szabadkán a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar épületében.
Bővebben...
Módszertani továbbképzés Módszertani továbbképzés
Dátum: 2015.06.01. 08:00
Szombaton került sor a IV. Nemzetközi Módszertani Konferenciára, mely a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar szervezésében valósult meg. A tanítók és óvodapedagógusok részére szervezett tanácskozás, egyben akkreditált pedagógusképzés témája a különféle tantárgyak módszertana köré épült fel, a résztvevők pedig az előadások mellett két kiállítást is megtekinthettek, mégpedig egy hallgatói kiállítást, valamint a Kedvenc tantárgyam elnevezésű képzőművészeti pályázatra beérkezett rajzokból rendezett kiállítást. A nyertes alkotások felkerültek az Absztrakt nevet viselő kötet borítójára, melyben a konferencián elhangzó munkák, előadások összefoglalójáról olvashattak a résztvevők, az előadások megkezdése előtt pedig ünnepélyes keretek között átadták a díjakat a hat nyertes alkotást készítő tanulónak.
Bővebben...
Kutatási eredmények és innovatív ötletek a pedagógiában Kutatási eredmények és innovatív ötletek a pedagógiában
Írta: Basity Gréta Dátum: 2015.05.30. 08:00
Megtartották a negyedik Nemzetközi Tudományos Módszertani Konferenciát a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon.
Bővebben...
Nemzetközi Tudományos Módszertani Konferencia Szabadkán Nemzetközi Tudományos Módszertani Konferencia Szabadkán
Dátum: 2015.05.30. 08:00
A tanítók és óvónők eredményességének növelése a célja a Szabadkán tartott Nemzetközi Tudományos Módszertani Konferenciának. A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon új kutatási területeket is megismerhettek a résztvevők.
Bővebben...
Tudományos módszertani konferencia Tudományos módszertani konferencia
Dátum: 2015.05.30. 08:00
2015. május 30-án, szombaton, 9 órától nemzetközi módszertani tanácskozást tartanak a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon. A konferencia egyúttal akkreditált továbbképzés a tanítók és az óvodapedagógusok számára.
Bővebben...
A határon túli magyar közgazdaságtudomány szolgálatában a Pallas Athéné Domus Concordiae Alapítvány A határon túli magyar közgazdaságtudomány szolgálatában a Pallas Athéné Domus Concordiae Alapítvány
Dátum: 2015.05.25. 08:00
Új lendületet kapnak a határon túli magyar nyelvű szakemberképzési programok Budapest, 2015. május 12.- A Pallas Athéné Domus Concordiae Alapítvány a Magyar Nemzeti Bank Társadalmi Felelősségvállalás Programja és az annak keretén belül meghirdetett Közgondolkodási Program mentén kezdte működését 2014-ben.
Bővebben...
Egyetemi sportnap Egyetemi sportnap
Dátum: 2015.05.25. 08:00
Sportnapot tartott ma a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar Hallgatói Önkormányzata. A jótékonysági versenyre más egyetemek hallgatóit is meghívták. Három sportágban, kispályás labdarúgásban, röplabdában és csocsóban versenyeztek a diákok.
Bővebben...
Szabadka ad otthont a XXI. Multimédia az oktatásban elnevezésű konferenciának Szabadka ad otthont a XXI. Multimédia az oktatásban elnevezésű konferenciának
Írta: Huszka Lilla Dátum: 2015.05.22. 08:00
A hétvégén rendezik meg a XXI. Multimédia az oktatásban és II. IKT az oktatásban elnevezésű egyesített konferenciát Szabadkán, a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon.
Bővebben...
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.