Rólunk a médiában

Keressen a hírek között: Magyar Szó | Hét Nap | Vajdaság Ma | Pannon RTV | Vajdasági RTV | Szabad Magyar Szó | Összes
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a megalapítása (2006) óta őrzi a róla, munkatársairól és hallgatóiról szóló sajtóanyagokat is. 

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és a Szekeres László Alapítvány pályázati ismertetője az MTTK-n A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és a Szekeres László Alapítvány pályázati ismertetője az MTTK-n
Dátum: 2016.01.28. 08:00
A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és a Szekeres László Alapítvány pályázati ismertetőjére teljesen megtelt Szabadkán a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar díszterme. Az idén 40-ről 80 millió forintra növelték a magyar kultúráért és oktatásért pályázati kiírás vajdasági keretösszegét.
Bővebben...
Az ékes beszéd képviselői Az ékes beszéd képviselői
Dátum: 2015.11.05. 08:00
Az Újvidéki Egyetem Magyar Nyelv és Irodalom Tanszéke, valamint a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar egyetemi hallgatók számára meghirdetett szónokversenyére került sor Szabadkán az MTTK-n. A megmérettetés hat hallgató részvételével zajlott szónok- és felolvasóverseny kategóriákban.
Bővebben...
Ékes Beszéd Ékes Beszéd
Dátum: 2015.11.04. 08:00
Ékes beszéd címmel egyetemista szónokversenyt tartottak, amelyet az Újvidéki Egyetem Magyar Nyelv és Irodalom Tanszéke és a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar hirdetett meg. A megmérettetésen két kategóriában versenyeztek a fiatalok. A résztvevőknek egy maximum hat perces beszéd előadásával kellett készülni, a felolvasóversenyre pedig egy szabadon választott és egy kötelező szöveg felolvasásában versengtek. Az egyetemistákat négytagú zsűri értékelte.
Bővebben...
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.