Bemutatták az MTTK kiadványait

Létrehozva: 2013.12.17. 08:00
Módosítva: 2016.10.25. 20:41

Oktatási segédleteket, tankönyveket, tudományos eredményeket megjelenítő folyóiratokat, tudományos kutatásokhoz kötődő kiadványokat mutattak be a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon. A könyveket, folyóiratokat az iskola tanárai szerkesztették. A 2012-ben és 2013-ban megjelent könyvek között szerepel az iskola Évkönyve, a Módszertani közlemény, zeneművészettel és testneveléssel kapcsolatos könyvek, valamint két segédkönyv, amelyek témája a hagyományőrzés és a kulturális összefogás.

„Nagyon fontos, hogy olyan tankönyveink legyenek, amelyek összefoglalják azokat a kurzusokat, azokat az anyagokat, amiket éppen tanítanak a kollégák, a legfontosabbakat, hiszen nagyon sok oldalról gyűjtötték be maguk is azt a tudásanyagot, amit ezek a könyvek tartalmaznak” – hangsúlyozta Takács Márta, a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar dékánja.

forrás

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.