Tájékoztatónap a Betlen Gábor Alap pályázatainak lebonyolításáról

Létrehozva: 2015.03.23. 08:00
Módosítva: 2016.10.26. 14:18

A szabadkai székhelyű Szekeres László Alapítvánnyal együttműködve szervez tájékoztatónapot a budapesti székhelyű Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. az általa közzétett pályázatok lebonyolítása során felmerülő gyakorlati kérdések (a pályázatok elkészítésével kapcsolatos tartalmi és minőségi szempontok) ismertetése céljából.

A tájékoztató napot március 24-én, kedden 16 órai kezdettel Szabadkán, a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar (Strossmayer u. 11.) dísztermében tartják meg a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. képviselői.

A szervezők mindazok figyelmébe ajánlják ezt a konzultációs lehetőséget, akik – most és a jövőben – pályázatot terveznek benyújtani a BGA Zrt. által meghirdetett nyílt pályázatra, illetve a BGA Zrt. által az SZLA-val együttműködésben meghirdetett kisösszegű projektumok pályázatára.

Az érdekelt szervezeteket arra kérik, hogy a tájékoztató napra küldjék el képviselőiket, mindenekelőtt a pályázatok elkészítésében tevékenykedő munkatársukat, tagjukat, törvényes képviselőjüket vagy bárki mást, akit érdekel a találkozó témája.

A tájékoztatón való részévételről ma 15 óráig kell jelentést adni a kisosszegu@szla.org.rs e-mail címen a résztvevők nevének, e-mail címének és mobiltelefonszámának megadásával.

forrás

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.