Október 9-én tanévnyitó

Létrehozva: 2006.09.30. 08:00
Módosítva: 2016.11.05. 13:27

Jól haladnak a munkálatok a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar székházán
 

​A szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző elsőéves hallgatóinak fogadása október 9-én, hétfőn tizenegy órakor lesz. Amennyiben a jövő héten megtörténik a Sárgaház műszaki átvétele, akkor már az új székházban fogadják a hallgatókat. Ha nem, akkor is van átmeneti megoldás. Az ünnepélyes tanévnyitó másnapján, 10-én kezdődik az elsőéveseknek a tanítás. A tervek szerint október 11-én mind a négy évfolyam számára megkezdődik az oktatás. Most folyik az egyeztetés a külföldi vendégekkel, a köztársasági és tartományi illetékesekkel, az előzetes elképzelések szerint az új intézmény ünnepélyes átadása közepén lesz.

- A Sárgaházban jól haladnak a munkálatok. Az épület felszerelése 15-étől várható, tekintettel arra, hogy a lebonyolított tenderrel kapcsolatban két hét a fellebbezési határidő. Ekkor kerülnek ide a padok, szekrények, mikroszkópok, a sokszorosító, a DVD-lejátszó, laptopok.. Ez a Tartományi Oktatási és Művelődési Titkárság által átutalt összegből kerül megvásárlásra. Folyamatban van a Szülőföld Alapból átutalt összeg végleges jóváhagyása is - értesültünk dr. Káich Katalin megbízott dékántól.

 

forrás: Október 9-én tanévnyitó (2006.09.30.); Magyar Szó: Mûvelõdés; LXIII. évf., 228. szám, 11. oldal; m.k.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.