Nyílt napot tart az MTTK, várják a leendő hallgatókat

Létrehozva: 2015.02.26. 08:00
Módosítva: 2016.10.26. 13:18

Nyílt napot szervez március 7-én a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar. A tanítóképzőre idén összesen 35 hallgatót vesznek fel, még az óvóképzőre 20-at.

A pályázóknak magyar nyelv és irodalomból, valamint általános tájékozottságból kell majd felvételi vizsgát írniuk. Ezt megelőzően képességvizsgát kell tenniük zenéből, beszédkészségből, testnevelésből. Az MTTK szombatonként felkészítő tanfolyamot is szervez majd az érdeklődőknek. A szakkal kapcsolatos további információkat a nyílt napon szerezhetik meg a jövendőbeli hallgatók, amire idén ingyenes buszjáratokat is indítanak.

 


Czékus Géza, az MTTK dékánhelyettese: „Tanáraink, tanársegédeink külön készülnek műhelymunkákkal. Képzőművészetből lesz egy kis aktivitás, természettudományokból, matematikából. Játékos foglalkozások, bevezetés, hogy tudják, mire számíthatnak, mi vár rájuk itt a karon, illetve mire kapnak majd minősítést.”

forrás

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.