Nyílt nap az MTTK-n

Létrehozva: 2016.03.02. 08:00 Módosítva: 2016.11.03. 12:46

A szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar idén is megszervezi Nyílt napját: immár 10. alkalommal nyitja meg kapuit az érdeklődő középiskolások előtt. A végzősöket március 5-én 10 órára várják a Kar épületébe, ahol a továbbtanulásra vonatkozó hasznos információk mellett személyes tapasztalatokkal is gazdagodhatnak.

Dr. Lepeš Josip, a MTTK megbízott dékánja a Vajdaság Mának nyilatkozva elmondta, hogy a Nyílt nap lényege az egyetem és az ott folyó munka megismertetése a leendő hallgatókkal, hogy azok egy képet kapjanak róla, amely később segítheti őket a pályaválasztásban. A Nyílt nap programjáról elárulta, hogy a bemutatkozás tartalmát úgy állították össze, hogy abban az üdvözlés mellett az MTTK múltja, történelme is helyet kapjon. Emellett bemutatják majd a különböző oktatási szakokat: 10 állomást hoznak majd létre az egyetemen, amelyeken az érdeklődők egy-egy tantárggyal bővebben is megismerkedhetnek. Kiemelte, hogy az idén ősszel induló új, médiakommunikátor szakot is bemutatják majd, így a bejutási lehetőségekről, annak tartalmáról és a szakhoz kötődő információkról is szót ejtenek. Hozzátette: „ A Hallgatói Önkormányzat, mint minden évben, idén is beszámol a hallgatói élet és a szabadidő eltöltés lehetőségeiről, a diákcsereprogramokról, hiszen szerintünk fontos, hogy a hallgatók egymástól is kapjanak információt.” A HÖK továbbá egy kis műsorral is kedveskedik majd a leendő gólyáknak.

A Nyílt napra a Kar Vajdaság több településéről – Becséről, Moholról, Adáról, Zentáról, Csókáról, Kanizsáról, Horgosról, Bajmokról, Topolyáról – szervezett autóbuszt biztosít az érdeklődő végzős középiskolások számára. Bővebb információ a www.magister.uns.ac.rs honlapon olvasható.

forrás

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.