Nyílt nap a szabadkai tanítóképzőben

Létrehozva: 2017.03.03. 08:00
Módosítva: 2017.03.22. 10:41

A szabadkai Magyar Tannyelű Tanítóképző Kar március 4-én, szombaton, 10 órakor megnyitja kapuit az érdeklődő középiskolás diákok előtt. A diákok hasznos információkkal gazdagodhatnak a Kar életéről, szervezeti felépítéséről, oktató-nevelő munkájáról és a felvételivel kapcsolatos tudnivalókról. A Hallgatói Önkormányzat képviselői az egyetemista életről és az szervezett rendezvényekről adnak tájékoztatást.

A tájékoztató előadás után a Kar oktatói érdekes foglalkozásokkal, bemutatókkal készülnek a középiskolás diákok számára.

A Nyílt napra a Kar szervezett autóbuszt biztosít Vajdaság nagyobb településeiről: Becse – Mohol – Ada – Zenta – Csóka – Kanizsa – Horgos útvonalon, valamint Zombor – Bajmok irányból és Topolyáról.

A Becséről induló autóbusz pontos menetrendje a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar honlapján, a www.magister.uns.ac.rs oldalon megtalálható.
Zombor, Bajmok és Topolya irányából autóval szállítjuk a hallgatókat, ehhez előzetesen jelentkezni kell telefonon március 1-ig a 624-401-es számon.
Minden információt megtalálnak a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar honlapján, www.magister.uns.ac.rs valamint a 024/624-401-es telefonszámon.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

forrás

Címkék
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.