Médiavisszhang

Keressen a hírek között: Magyar Szó | Hét Nap | Vajdaság Ma | Pannon RTV | Vajdasági RTV | Szabad Magyar Szó | Összes
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a megalapítása (2006) óta őrzi a róla, munkatársairól és hallgatóiról szóló sajtóanyagokat is. 

Átadták az Újvidéki Egyetem Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar épületét Szabadkán Átadták az Újvidéki Egyetem Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar épületét Szabadkán
Dátum: 2022.09.10. 11:00
Szerbia és Magyarország kapcsolata a megértésen és odafigyelésen alapul - mondta Novák Katalin köztársasági elnök az Újvidéki Egyetem Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar épületének átadásán pénteken Szabadkán.
Bővebben...
Ha nincs gyermek, nincs európai jövő sem Ha nincs gyermek, nincs európai jövő sem
Dátum: 2022.09.10. 10:54
Novák Katalin és Aleksandar Vučić is a demográfiai politika fontosságára mutatott rá
Bővebben...
Játék, arcfestés, felhőtlen szórakozás Játék, arcfestés, felhőtlen szórakozás
Dátum: 2022.06.04. 08:00
Röviden így írhatnánk le a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar Hallgatói Önkormányzata által szervezett Gyermeknap programját.
Bővebben...
Bácska kulturális örökségének újrahasznosítása – zárókonferencia Bácska kulturális örökségének újrahasznosítása – zárókonferencia
Dátum: 2022.05.30. 08:00
A Bácska kulturális örökségének újrahasznosítása címmel tartottak továbbképzést a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon.
Bővebben...
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.