Médiavisszhang

Keressen a hírek között: Magyar Szó | Hét Nap | Vajdaság Ma | Pannon RTV | Vajdasági RTV | Szabad Magyar Szó | Összes
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a megalapítása (2006) óta őrzi a róla, munkatársairól és hallgatóiról szóló sajtóanyagokat is. 

Neumann-emlékkonferenciát tartottak Szabadkán Neumann-emlékkonferenciát tartottak Szabadkán
Dátum: 2023.11.06. 08:00
Az MTA Magyar Tudomány Ünnepe — 2023 vajdasági rendezvénysorozata keretében emlékkonferenciát tartottak hétfőn Neumann János születésének 120. évfordulója alkalmából Szabadkán, a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar dísztermében. A helyszínt is nyújtó intézményen kívül a rendezvény társszervezője volt még az Óbudai Egyetem, a Magyar Fuzzy Társaság és az IEEE HS.
Bővebben...
A kosztolányisok ellátogattak az MTTK könyvtárába A kosztolányisok ellátogattak az MTTK könyvtárába
Dátum: 2023.10.18. 08:00
A Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium végzős diákjai ellátogattak a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar könyvtárába.
Bővebben...
A sérülékeny csoportokkal szembeni empátiára tanították az MTTK-s hallgatókat A sérülékeny csoportokkal szembeni empátiára tanították az MTTK-s hallgatókat
Dátum: 2023.10.17. 08:00
Félelemből empátia címmel szerveztek filmvetítést és vitát a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon. Az eseményen bemutatták azt, hogy a kar kommunikátor szakos hallgatói milyen projektben is vettek részt az elmúlt időszakban.
Bővebben...
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.