Archívum

Cikkek és rovatok keresése...

Cikkek

Katalin Novak posetila i Suboticu Katalin Novak posetila i Suboticu
Dátum: 2022.09.10. 11:08
Predsednica Mađarske Katalin Novak posetu Srbiji nastavila je u Subotici gde je predala na upotrebu rekonstruiranu zgradu Učiteljskog fakulteta na mađarskom nastavnom jeziku.
Az MTTK hozzájárul a magyar közösség fejlődéséhez Az MTTK hozzájárul a magyar közösség fejlődéséhez
Dátum: 2021.04.16. 08:34
A szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karra látogatott el a tartományi felsőoktatási titkár. Dr. Zoran Milošević a kar vezetőivel egyebek között arról is tárgyalt, hogyan segítheti a tartomány az intézményt.
Zombori döntőse is van a Hencidától Boncidáig Kárpát-medencei népmesemondó versenynek Zombori döntőse is van a Hencidától Boncidáig Kárpát-medencei népmesemondó versenynek
Dátum: 2020.06.02. 11:57
A zombori Csuvárdity Tamara március 7-én arany fokozattal jutott a Hencidától Boncidáig Kárpát-medencei népmesemondó verseny döntőjébe. A járvány miatt azonban a szervezők a megmérettetés utolsó fordulóját szeptemberre halasztották.
Oktatási kiállítás az Újvidéki Könyvvásáron Oktatási kiállítás az Újvidéki Könyvvásáron
Dátum: 2020.03.09. 14:54
Az Újvidéki Könyvvásár keretében idén is megrendezték az Útmutatók oktatási kiállítást. A kiállítókkal arról beszélgettünk, hogy milyen út vár az iskolákra, hogyan változnak az olvasási szokások.
Oktatási kiállítást szerveztek Zentán Oktatási kiállítást szerveztek Zentán
Dátum: 2019.11.12. 13:27
Zenta, Szabadka - A szabadkai Karrierépítő Központ EDU-EXPO 3 elnevezéssel harmadik alkalommal szervez oktatási kiállítást. Az idén, rendhagyó módon, az esemény két részből áll. Pénteken Zentára érkeztek, a jövő héten pedig Szabadkára utaznak a magyar ajkú végzős középiskolások.
Učiteljski fakultet na mađarskom jeziku uskoro samostalno pravno lice Učiteljski fakultet na mađarskom jeziku uskoro samostalno pravno lice
Dátum: 2019.06.27. 08:00
Učiteljski fakultet na mađarskom nastavnom jeziku u Subotici mogao bi već ove godine postati samostalno pravno lice. Razgovori na tu temu između nadležnog pokrajinskog sekretara i rukovodstva fakulteta nastavljeni su danas.
vajDasági geneRáció vajDasági geneRáció
Dátum: 2015.02.08. 08:00
127 doktoranduszt mutat be a Vajdasági generáció című kiadvány. A könyv célja, hogy rávilágítson a különböző tudomány- és művészeti ágakat képviselő doktoranduszok nehéz helyzetére. Fel kívánják hívni a közvélemény figyelmét arra, hogy a vajdasági fiatalok milyen magas szinten foglalkoznak a tudományokkal.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.