I. Kárpát-medencei vezetőképző

Létrehozva: 2017.04.11. 09:19

A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar Hallgatói Önkormányzatának néhány képviselője (Csuvardity Tamara, Bakos Réka, Boros Noémi, Margit Adrianna, Sós Nóra, Boros Gyevi Csongor, Peckó Egon) a hétvégén részt vett a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája által szervezett I. Kárpát-medencei vezetőképzőn. A vezetőképzőnek az Ukrajnában található Makkosjánosi település adott otthont.

A hétvégén öt szekcióban: alapozó, utánpótláskiépítés-, sport és egészségügyi-, rendezvény és kommunikáció, valamint vezető és gazdasági szekcióban szerezhettek új ismereteket a hallgatói önkormányzatok és más szervezetek képviselői. A szekciók központi gondolata a szervezetek bemutatása, jó és rossz tapasztalatok megosztása, új ismeretek gyarapítása és a tapasztalatszerzés volt. A szekciómunkák mellett az esti programok is lehetőséget nyújtottak az ismerkedésre és beszélgetésre. A szervezők karaokéval és kvíz-esttel kedveskedtek a résztvevőknek, ahol a jó hangulat és a kiváló társaság elengedhetetlen volt. Az MTTK HÖK csapata remekül teljesített a kvíz-esten, ugyanis holtversenyben az első helyezést érdemelték ki.

A vezetőképzőn való részvétel nagy lehetőség a hallgatói önkormányzatoknak, hogy ismertessék munkásságukat, sok új ismeretet szerezzenek, valamint kapcsolatrendszerüket bővítsék. A motivációs előadások arra sarkallják a szervezeteket, hogy még lelkesebben, nagyobb lendülettel vessék bele magukat a munkába.

Vajdaságból Hallgatói Önkormányzatunk mellett részt vettek a Vajdasági Ifjúsági Fórum és a Vajdasági Magyar Diákszövetség képviselői is.

Köszönjük a lehetőséget a HÖOK-nak és bízunk a további együttműködésben!

Sós Nóra

Címkék
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.