Gyermeknapot szervezett az MTTK

Létrehozva: 2014.06.14. 08:00
Módosítva: 2016.10.25. 21:07

Játékra fel! Ez volt a mottója a Szabadkán szombaton megrendezett gyermeknapnak. A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar hallgatói a rendezvény keretében a környezetvédelem és a tudatos táplálkozás fontosságára hívták fel a gyerekek és a szülők figyelmét. 

Nagyon jól érezték magukat a gyerekek a szombaton megtartott gyereknapon. A szervezők rengeteg játékkal, valamint egészség, sport, kommunikációs, alkotó és környezetvédelmi bázisokkal várták a diákokat és óvodásokat. A gyerekek maguk választhatták ki, hogy melyik játékban szeretnének részt venni. A lányoknak az arcfestés, a fiúknak pedig a trambulin tetszett a legjobban.

Az idei rendezvény fő témái az egészséges életmód, a sport, a környezetvédelem és az újrahasznosítás volt. Kovács Cintia szervező: „A gyerekeken látszik az, hogy minden évben nagyon nagy számban érkeznek hozzánk és látszik, hogy nagyon szívesen fogadják a játékokat. Különböző bázisokat találhatunk itt.”

A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar hallgatói minden évben megszervezik a gyereknapot. A nagy érdeklődés pedig arra buzdítja őket, hogy minél több hasonló jellegű rendezvényt hívjanak életre.

forrás

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.