Gólyatábor a leendő elsősöknek

Létrehozva: 2013.10.25. 08:00
Módosítva: 2016.10.25. 20:23

Hét Nap (T. T.) | 2013.10.2 | LXVIII. évfolyam 40. szám

A kétnapos, felénk egyedülálló eseményen negyvenhárom elsőbe induló gólya vett részt. Különféle mókás csapatjátékok által ismerkedtek, barátkoztak egymással, s így az előttük álló feladatokat is könnyebben meg tudják majd oldani.
A számtalan éjszakába nyúló, közösségfejlesztő játékon kívül Csapó Mónika tanárnő a tanítóképzőről, az ottani életről tartott előadást a gólyáknak, így már néhány fontos információval felvértezve kezdhetik meg tanulmányaikat.
— Nagyon sikeres volt a tábor, s annak is örülök, hogy velünk együtt a gólyák is jól érezték magukat. Hatalmas munka volt a tábor megszervezése, a hallgatói önkormányzaton kívül sokan mások is segítettek, és hasznos tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak. Bízom abban, hogy a tábor hagyománnyá válik. Úgy tudom, a környéken egyik egyetem sem rendezett még ilyet. Magyarországi mintára szerveztük meg, kevesebb pénzből ugyan, de igyekeztünk jó programokat összeállítani — mondta Viakter Olga, az MTTK hallgatói önkormányzatának elnöke.

forrás

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.