FEMUS nemetközi fúvószenei fesztivál Szabadkán

Létrehozva: 2017.02.21. 08:00

 

Február 24-e és 27-e között hetedik éve rendezik meg a FEMUS nemzetközi fúvószenei fesztivált Szabadkán. Az idei rendezvénysorozat két részből áll. Egyrészt a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon nemzetközi fúvószenei versenyt szerveznek, ahol 6-tól 18 éves korig mérhetik össze tudásukat a fiatal tehetségek.

A fesztivál másik része négy hangversenyből áll, ezek mindegyikére a városháza dísztermében február 24-én és 25-én 20 órai kezdettel kerül sor. 26-án a FEMUS fesztivál kategóriagyőztesei lépnek fel. 27-én a Görög-testvérek zongorakoncerttel varázsolják el a közönséget, ezzel zárul majd a rendezvény. A háromnapos fesztivált az Electe Művészeti Egyesület szervezi.

Pintér Krekity Valéria, dékánhelyettes, Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar, Szabadka: „Mint a kar nemzetközi együttműködésével megbízott dékánhelyettese, szeretném hangsúlyozni, hogy ebben az évben a zsűritagok, kimagasló egyetemi tanárok Szlovéniából és Olaszországból érkeznek. Ez számunkra is, ezen a területen is a nemzetközi együttműködést és a tapasztalatcserét jelenti. Természetesen büszkék vagyunk, hogy intézményünk második éve együttműködik az Electével, és hogy részt vehetünk városunkban egy ilyen magas színvonalú esemény létrehozásában és szervezésében.”

forrás

Címkék
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.