Civil szervezetek interaktív képzése

Létrehozva: 2016.12.13. 08:00
Módosítva: 2024.04.29. 17:50

 

Civil szervezetek interaktív képzése

A Vajdasági Magyar Civil Szövetség egynapos képzést szervezett Szabadkán a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon A csapatmunka és döntéshozatal hatékonyságának növelése a Google alkalmazások használatával címmel. Az interaktív előadásokat dr. Námesztovszki Zsolt tartotta.

A képzésen túlnyomórészt a Szabadka és környékbeli civil szervezetek vezetői és tagjai voltak jelen, valamint érkeztek résztvevők Újvidékről, Bácsföldvárról és Bácskossuthfalváról is.

Szó esett a biztonságos internethasználatról, a digitális lábnyomról, a Facebook biztonsági beállításairól. A résztvevők számítógépen dolgoztak, így rögtön gyakorlatban is elsajátították az elhangzottakat. Megismerkedtek a Google alkalmazásokkal, a Doodle ingyenesen használható ütemező eszközzel, majd prezentációkészítésről tanultak. A Prezi program alkalmazását gyakorolták, ingyenes logó és videó készítő programokat próbáltak ki.

A továbbiakban is igény mutatkozik hasonló tartalmas és gyakorlatorientált képzésre, mert a civil szervezeteknek is folyamatosan követni kell a korszerű számítástechnikai alkalmazásokat és informálódni az újdonságokról.

A képzés megszervezését a Bethlen Gábor Alap támogatta.

(Forrás: Stausz Edina –Vajdasági Magyar Civil Szövetség)

forrás

Címkék
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.