Az újvidéki Magyar Tanszék 2015. évi esszépályázatának eredményei

Létrehozva: 2015.04.10. 08:00
Módosítva: 2016.10.26. 14:19

Az újvidéki Magyar Tanszék 2015. évi esszépályázatának eredményei

Meghozta döntését az újvidéki Bölcsészettudományi Kar Magyar Tanszéke által meghirdetett 2015. évi esszéírói pályázat zsűrije – jelentette be a szervező intézmény.

A közlés szerint a két egyenértékű első díjat Magyar Klementina, a Magyar Tanszék hallgatója és Huttyai Ágnes, a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar hallgatója érdemelte ki azonos pontszámra értékelt esszéikkel. A második díjat Fehér Viktornak, a Magyar Tanszék hallgatójának ítélték oda, a harmadik díjas pedig Fehér Miklós (Magyar Tanszék). A zsűri különdíjban részesítette Slezák Lázárt, aki az újvidéki Magyar Tanszéket képviselte.

A Magyar Nyelv és Irodalom Tanszék által most harmadik alkalommal meghirdetett esszépályázat keretében a tizenegy szerző részéről beérkezett 12 pályamunkát a dr. Bence Erika (elnök), Benedek Miklós, dr. Halupka Resetar Szabina, dr. Horváth Futó Hargita és dr. Samu János Vilmos összetételű bizottság értékelte.

A díjátadó ünnepséget április 14-én, kedden 11 órától tartják meg a Bölcsészettudományi Kar első emeleti 30-as termében. A Kontaktzóna rendezvénysorozat eseményeként megvalósuló díjátadón a közönség a díjazott alkotások szerzőit és a róluk szóló értékeléseket is meghallgathatja.

forrás

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.