A szabadkai MTTK-n is járt a Mikulás

Létrehozva: 2016.12.07. 08:00
Módosítva: 2017.03.07. 10:17

vlcsnap-2016-12-07-14h45m48s189

Megérkezett a Mikulás a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karra is. Az MTTK és a magyarországi Mátrix Közhasznú Alapítvány közös szervezésében mintegy száz kisiskolás és óvodás gyermeket hívtak meg az ünnepségre azokból az oktatási- és nevelési intézményekből, ahol a hallgatók gyakorlati órákat tartanak. A kar diákjai zenés, verses műsorral örvendeztették meg a gyerekeket, a Mátrix Közhasznú Alapítvány jóvoltából pedig ajándékokat is osztott a Mikulás. Az MTTK Hallgatói Önkormányzata nem először készült jótékonysági rendezvénnyel. A tervek szerint legközelebb a Palicsi Állatkert egyik lakóját fogadják majd örökbe.

vlcsnap-2016-12-07-14h45m27s223

Sós Nóra, alelnök, HÖK, MTTK, Szabadka: „Számtalan jótékonysági rendezvényt szoktunk egész évben rendezni. Számbelileg ezt nem tudom pontosan megmondani, hiszen minden évben több ízben szervezünk jótékonysági rendezvényeket. Egyébként ezzel a kezdeményezéssel szervezésünk alatt folyik szintén egy másik jótékonysági vásár is, amely a tegnapi napon kezdetét vette és a Fészek napközinek szeretnénk odaadományozni a bevételt.”

forrás

Címkék

Kapcsolódó galéria

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.