A csapatmunka és döntéshozatal hatékonyságának növelése a Google alkalmazások használatával

Létrehozva: 2016.12.02. 08:00

Szeretné hatékonyabbá tenni szervezete kommunikációját? Szeretné megismerni a Google ingyenes online alkalmazásait? Érdekli a biztonságos internethasználat és a jó prezentáció felépítése?

Amennyiben a feltett kérdésekre IGEN a válasz, jelentkezzen A csapatmunka és döntéshozatal hatékonyságának növelése a Google alkalmazások használatával című ingyenes képzésünkre, melynek előadója dr. Námesztovszki Zsolt!
 

Időpont: 2016. december 10., szombat, 9.00 óra
Helyszín: Szabadka, Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar (Strossmayer utca 11.)

Program:
9.00–10.30 Ingyenes online alkalmazások (Gmail – haladó, Google Drive: dokumentumok, táblázatok, diák, űrlapok, térképek, Google-naptár)
10.30–10.45 Szünet
10.45–11.30 Tudatos és biztonságos internethasználat
11.30–12.15 Civil szervezetek lehetőségei az online marketingre
12.15–13.00 Ebéd
13.00–14.30 A jó prezentáció tartalmai és technikai elemei - Prezi – újszerű online prezentációk


A képzés előfeltétele GMAIL postafiók megléte.

Jelentkezni e-mailben a cisz@tippnet.rs e-mail címen lehet. Jelentkezése során, kérem, adja meg a következő adatokat: név, telefon, szervezet neve, település, e-mail cím, útiköltség-térítésre való igényét, valamint azt is írja meg, szükség esetén tud-e hozni magával laptopot (ez utóbbi nem feltétele a részvételnek).

Jelentkezési határidő: 2016. december 5.

A létszám korlátozott, a bejelentkezési sorrendet vesszük figyelembe a Cisz tagjainak előnyben részesítése mellett. Mivel minden szervezetből csak egy résztvevőt tudunk fogadni, ezért célszerű olyan személyt küldeni, aki majd a szervezetben maga is tudni fogja a tanfolyamon tanultakat alkalmazni és továbbadni.

A vidéki résztvevőknek útiköltséget térítünk. Ezt az igényüket jelezzék jelentkezéskor.

Az útiköltség térítéshez szükséges dokumentumok: személyi igazolvány, forgalmi engedély, bankkártya fénymásolata, tankolásról szóló készpénzszámla a Vajdasági Magyar Civil Szövetség nevére. (A készpénzszámlához szükséges adatokat e-mailben továbbítjuk.)

A képzés a Bethlen Gábor Alap támogatásának köszönhetően ingyenes.

forrás

Címkék
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.