Rólunk a médiában

Keressen a hírek között: Magyar Szó | Hét Nap | Vajdaság Ma | Pannon RTV | Vajdasági RTV | Szabad Magyar Szó | Összes
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a megalapítása (2006) óta őrzi a róla, munkatársairól és hallgatóiról szóló sajtóanyagokat is. 

Tudományközi diskurzusok Tudományközi diskurzusok
Dátum: 2014.10.01. 08:00
A Létünk idei tanácskozása a természettudományok időszerű kérdéseit veti fel – Felhívás a virtuális és a poszterszekcióban való részvételre A Létünk folyóirat és a Forum Könyvkiadó Intézet – saját újraalkotott hagyományának megfelelően – 2014-ben is megrendezi nemzetközi hatókörű tudományos tanácskozását, amelynek címe idén A természettudományos diszciplínák aktuális kérdései és diskurzusai.
Bővebben...
Óvoda szakos mesterképzés az MTTK-n Óvoda szakos mesterképzés az MTTK-n
Dátum: 2014.10.01. 08:00
Megkapta az engedélyt az új óvoda szakos mesterképzés működésére a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar. Az alapképzéseken maradtak szabad helyek a felvételi második fordulójára is.
Bővebben...
Kevesen jelentkeztek idén a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karra Kevesen jelentkeztek idén a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karra
Dátum: 2014.09.02. 08:00
Mindössze négyen jelentkeztek a pótfelvételire a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon. Az előrelátott 55 helyből júliusban csak 22-őt töltöttek be, így akik csak most jelentkeztek, szintén állami költségvetésen folytathatják tanulmányaikat. A Tanítóképző Karon összesen 35 államilag támogatott hely volt.
Bővebben...
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.