Rólunk a médiában

Keressen a hírek között: Magyar Szó | Hét Nap | Vajdaság Ma | Pannon RTV | Vajdasági RTV | Szabad Magyar Szó | Összes
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a megalapítása (2006) óta őrzi a róla, munkatársairól és hallgatóiról szóló sajtóanyagokat is. 

A Tanítóképző Kar nagy napja A Tanítóképző Kar nagy napja
Dátum: 2014.12.03. 08:00
Ünnepelt a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar. November 25-e ugyanis a kar napja. 1874-ben ezen a napon nyitották meg Szabadkán a női tanítóképzőt. A dátumról minden évben megemlékeznek, és átadják az adott évre vonatkozó díjakat a kar kiemelkedően jól teljesítő diákjainak, és köszönőleveleket a tanároknak, valamint a karral együttműködő intézmények vezetőinek.
Bővebben...
A mese és kontextusai A mese és kontextusai
Dátum: 2014.12.02. 08:00
„Az Újvidéki Egyetem Szabadkán székelő Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kara 2014. szeptember 26-27-én nyolcadik alkalommal rendezett nemzetközi tudományos konferenciát. Az idei tanácskozás A mese és kontextusai témát járta körül folklorisztikai, irodalomtudományi, pszichológiai, pedagógiai, valamint művelődéstörténeti aspektusból, kitérve a komparatisztikai és intermediális kutatások eredményeire.
Bővebben...
Az önkéntes munkát népszerűsítették a leendő pedagógusok körében Az önkéntes munkát népszerűsítették a leendő pedagógusok körében
Dátum: 2014.12.02. 08:00
Az egyénnek egyre növekvő a felelőssége a társadalmi szerepvállalásban, a pedagógusok felelőssége pedig különleges. A szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar hallgatóinak tartottak előadást az önkéntesség fontosságáról. Az eseményt a Kolibri Nagycsaládosok Egyesülete szervezte.
Bővebben...
Babamászóverseny és barátkozás Babamászóverseny és barátkozás
Dátum: 2014.12.02. 08:00
Az önkéntesség világnapja alkalmából december 2-án a Kolibri Nagycsaládosok Egyesülete szervez egy önkéntességet népszerűsítő előadást. Dr. Soltész Anikó budapesti előadó érkezik Szabadkára. A rendezvény társszervezője a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar, így az egyik előadást 70–80 hallgató számára ott tartják majd meg. A másik előadást pedig egyesületi vezetőknek szervezik.
Bővebben...
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.