Rólunk a médiában

Keressen a hírek között: Magyar Szó | Hét Nap | Vajdaság Ma | Pannon RTV | Vajdasági RTV | Szabad Magyar Szó | Összes
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a megalapítása (2006) óta őrzi a róla, munkatársairól és hallgatóiról szóló sajtóanyagokat is. 

Milyen évet zárt a Magyar Tanszék? Milyen évet zárt a Magyar Tanszék?
Dátum: 2014.12.30. 08:00
Együttműködési megállapodást írtak alá nemrégiben az Újvidéki Egyetem Bölcsészettudományi Kara és a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar képviselői. Milyen lehetőségeket szavatol ez a megállapodás a két intézmény számára?
Bővebben...
Helyesírás és sport a Magyar Szó hasábjain Helyesírás és sport a Magyar Szó hasábjain
Dátum: 2014.12.28. 08:00
Kommunikáció és médiatudomány tantárgyunk során alkalmunk nyílt betekintést nyerni a média világába, megismerkedni az újságírás alapműfajaival és szabályaival. Ennél is nagyobb érték számunkra, hogy bepillanthattunk a Magyar Szó archívumába, amely a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar könyvtárában található.
Bővebben...
Motiváció Hallgatói Mentorprogram Motiváció Hallgatói Mentorprogram
Dátum: 2014.12.10. 08:00
A 2007 óta működő program kezdetekor egy pedagógusjelöltekből álló mentorhálózatot szerveztünk a szegedi és a hódmezővásárhelyi deszegregációs intézkedés támogatása érdekében. A későbbiekben az intézkedések keretében nem érintett tanulók támogatásának felvállalásával lokális szinten működő hátránykompenzáló programmá alakult át a Hallgatói Mentorprogram. A 2014/2015. tanévig elsősorban közoktatási intézményekben dolgoztak a mentorhallgatók, jelenleg főként a Motiváció Tanodák munkáját segítik.
Bővebben...
Közvitán a tankönyvekről szóló törvénytervezet Közvitán a tankönyvekről szóló törvénytervezet
Dátum: 2014.12.08. 08:00
A nemzeti tanácsok állíthatják össze a kisebbségi tankönyvjegyzéket
Bővebben...
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.