Rólunk a médiában

Keressen a hírek között: Magyar Szó | Hét Nap | Vajdaság Ma | Pannon RTV | Vajdasági RTV | Szabad Magyar Szó | Összes
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a megalapítása (2006) óta őrzi a róla, munkatársairól és hallgatóiról szóló sajtóanyagokat is. 

Új lehetőségek feltérképezése Új lehetőségek feltérképezése
Dátum: 2015.01.31. 08:00
A szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar vendégül látta a Pécsi Tudományegyetem küldöttségét
Bővebben...
A Létünk folyóirat 2014-es évi tudományos tanácskozása A Létünk folyóirat 2014-es évi tudományos tanácskozása
Dátum: 2015.01.28. 08:00
A Létünk folyóirat 2014 október 25-én megrendezésre kerülő tudományos tanácskozása domináns kérdéskörét a természettudományok ágazatai és területei, ezeknek időszerű diskurzusai jelentik, de a humán tudományok részéről érkező reflexiók és hozzászólások is elhangzanak, bemutatásra kerülnek. A tanácskozás nemzetközi hatókörű és interdiaszciplináris jellegű.
Bővebben...
Diplomaosztót tartottak az MTTK-n Diplomaosztót tartottak az MTTK-n
Dátum: 2015.01.10. 08:00
87 hallgató vehette át diplomáját szombaton a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon, Szabadkán. A tapasztalatok szerint a hosszú, többéves hallgatói munka után a kar friss diplomásainak többsége a tanügyben helyezkedik el.
Bővebben...
Téli akadémia pedagógusoknak a hátrányos helyzetű diákok felzárkóztatása témakörében Téli akadémia pedagógusoknak a hátrányos helyzetű diákok felzárkóztatása témakörében
Dátum: 2015.01.05. 08:00
A halmozottan hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatása és motiválása, az innovatív oktatás, a részképesség-zavarok kezelése, a testnevelés kihívásai, valamint az internet káros hatásának kivédése a fő témakörök a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar pedagógus-továbbképzésén.
Bővebben...
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.