Rólunk a médiában

Keressen a hírek között: Magyar Szó | Hét Nap | Vajdaság Ma | Pannon RTV | Vajdasági RTV | Szabad Magyar Szó | Összes
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a megalapítása (2006) óta őrzi a róla, munkatársairól és hallgatóiról szóló sajtóanyagokat is. 

Tessék fellapozni a VajDasági geneRációt! Tessék fellapozni a VajDasági geneRációt!
Dátum: 2015.02.11. 08:00
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar dísztermében február 4-én az olvasók megismerkedhettek a VajDasági geneRáció című kötettel, melyben bemutatkoznak a vajdasági magyar doktoranduszok, illetve a végzett doktorok egy csoportja, hiszen mint Novák Anikótól hallhattuk, ez a szám nem teljes, és nyilván nem is végleges.
Bővebben...
vajDasági geneRáció vajDasági geneRáció
Dátum: 2015.02.08. 08:00
127 doktoranduszt mutat be a Vajdasági generáció című kiadvány. A könyv célja, hogy rávilágítson a különböző tudomány- és művészeti ágakat képviselő doktoranduszok nehéz helyzetére. Fel kívánják hívni a közvélemény figyelmét arra, hogy a vajdasági fiatalok milyen magas szinten foglalkoznak a tudományokkal.
Bővebben...
Több közös érdek mentén működik együtt a Pécsi Tudományegyetem és a szabadkai MTTK Több közös érdek mentén működik együtt a Pécsi Tudományegyetem és a szabadkai MTTK
Dátum: 2015.02.02. 08:00
Mintegy tízfős képviselet érkezett a Pécsi Tudományegyetemről a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karra. Közös tervekről és a kapcsolatok továbbfejlesztéséről tanácskoztak.
Bővebben...
vajDasági geneRáció (könyvbemutató) vajDasági geneRáció (könyvbemutató)
Dátum: 2015.02.02. 08:00
A vajDasági geneRáció című kiadvány bemutatójára Szabadkán, a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar dísztermében kerül sor 2015. február 4-én, szerdán, 17 órakor.
Bővebben...
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.