Médiavisszhang

Keressen a hírek között: Magyar Szó | Hét Nap | Vajdaság Ma | Pannon RTV | Vajdasági RTV | Szabad Magyar Szó | Összes
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a megalapítása (2006) óta őrzi a róla, munkatársairól és hallgatóiról szóló sajtóanyagokat is. 

Sportnapot tartottak az MTTK szervezésében Sportnapot tartottak az MTTK szervezésében
Dátum: 2022.05.05. 08:00
Röplabdában, futballban, de még sakkban is megmérkőzhettek a diákok a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar által szervezett sportnapon. Az esemény célja, hogy a tanulók között népszerűsítsék a sporttevékenységeket.
Bővebben...
Itthon maradni és továbbtanulni Itthon maradni és továbbtanulni
Dátum: 2022.05.14. 08:00
Ezt a célt szolgálja a Magyar Nemzeti Tanács komplex ösztöndíjprogramja keretében a harmadikos középiskolások részére megszervezett tanulmányút is. Ezúttal szabadkai és újvidéki egyetemi karokat és főiskolákat látogattak meg vajdasági magyar diákok.
Bővebben...
Tanulmányi körút - felkészülés az egyetemi évekre Tanulmányi körút - felkészülés az egyetemi évekre
Dátum: 2022.05.14. 08:00
Újvidéki és szabadkai egyetemi karokat látogattak meg magyar nyelven tanuló vajdasági harmadikos középiskolások.
Bővebben...
Újabb sikert ért el Budapesten az MTTK Újabb sikert ért el Budapesten az MTTK
Dátum: 2022.05.21. 08:00
A tavalyi különdíj után idén ismét díjazták Dudás Norbert, a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar okleveles kommunikátor szakos hallgatójának, a Pannon RTV riporterének munkáját a Kárpát-medencei szintű Tehetségkutató Diákmédia pályázaton.
Bővebben...
Újabb MTTK siker Budapesten! Újabb MTTK siker Budapesten!
Dátum: 2022.05.23. 08:00
A tavalyi különdíj után idén ismét díjazták Dudás Norbert, a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar okleveles kommunikátor szakos hallgatójának munkáját a Kárpát-medencei szintű Tehetségkutató Diákmédia pályázaton. Ezúttal Az Év diák-videóújságírója kategóriában harmadik helyezett lett. A zsűri kiemelte, különösen sok értékes pályamunka érkezett az idén. Az eseményen Az Év mentora díját is kiosztották, melyet Dr. Zakinszky Toma Viktória, a kar tanársegédje érdemelt.
Bővebben...
Tanulmányi út Szabadkán Tanulmányi út Szabadkán
Dátum: 2022.05.14. 08:00
A Magyar Nemzeti Tanács a komplex ösztöndíjprogramjában nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a középiskolás diákok számára alkalmat nyújtson az itthoni továbbtanulási lehetőségek minél alaposabb megismerésére. Ezért már több éve tanulmányutat szerveznek a harmadikos középiskolásoknak, akik egy egynapos kirándulás keretében meglátogathatják a szabadkai és az újvidéki egyetemi karokat/főiskolákat, ahol az intézmények vezetői, tanárai és a Magyar Nemzeti Tanács demonstrátorai fogadják őket, akik bemutatják az intézményt, a keretében működő szakokat és megválaszolják a kérdéseket.
Bővebben...
Sportnap az MTTK-n Sportnap az MTTK-n
Dátum: 2014.04.16. 08:00
A szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar április 14-én sportnapot szervezett, amelyen kispályás labdarúgásban és röplabdában mérték össze ügyességüket a csapatok.
Bővebben...
Robotok a mindennapokra és ünnepekre is Robotok a mindennapokra és ünnepekre is
Dátum: 2022.04.30. 08:00
Sikeresek voltak a vajdasági diákok az Edu Robotics Cup robot programozó versenyén. A szerbiai díjkiosztót a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon tartották. A megmérettetésre 26 csapat és több mint 70 diák jelentkezett Vajdaságból.
Bővebben...
Szubjektív – Newsroom Communicator - A szabadkai MTTK internetes diákújságja Szubjektív – Newsroom Communicator - A szabadkai MTTK internetes diákújságja
Dátum: 2022.05.08. 08:00
A Szubjektív mai vendégei: Toma Viktória, Dudás Benjámin és Dudás Norbert.
Bővebben...
Bácska kulturális örökségének újrahasznosítása – zárókonferencia Bácska kulturális örökségének újrahasznosítása – zárókonferencia
Dátum: 2022.05.30. 08:00
A Bácska kulturális örökségének újrahasznosítása címmel tartottak továbbképzést a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon.
Bővebben...
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.