Médiavisszhang

Keressen a hírek között: Magyar Szó | Hét Nap | Vajdaság Ma | Pannon RTV | Vajdasági RTV | Szabad Magyar Szó | Összes
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a megalapítása (2006) óta őrzi a róla, munkatársairól és hallgatóiról szóló sajtóanyagokat is. 

Színvonalas képzés és a családias hangulat várja a leendő MTTK-sokat Színvonalas képzés és a családias hangulat várja a leendő MTTK-sokat
Dátum: 2023.03.06. 10:02
Nyílt napot tartottak a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon. A végzős középiskolás diákoknak játékos tartalmakkal, kreatív feladatokkal készültek az egyetem hallgatói.
Bővebben...
Pályaorientációs kiállítást tartottak Zentán Pályaorientációs kiállítást tartottak Zentán
Dátum: 2023.03.06. 09:42
Mintegy 700 magyar nyelvű végzős diák látogatott ki a 6. alkalommal megszervezett Eduexpóra Zentán. A pályaorientációs kiállítás célja, hogy a helyi felsőoktatási intézményeket közelebb hozza a diákokhoz és népszerűsítse az itthoni továbbtanulást.
Bővebben...
Tanulj velünk magyarul – interaktív és szórakoztató módszerrel Tanulj velünk magyarul – interaktív és szórakoztató módszerrel
Dátum: 2023.02.22. 09:34
Bemutatták a Tanulj velünk magyarul tankönyvpótló sorozat harmadik részét, melyet először a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar tanárai és hallgatói láthattak. A tananyagok online és könyv formájában is elérhetőek. A színes tartalmak kicsiknek és nagyoknak egyformán szólnak, ráadásul azok is használhatják, akik még csak ismerkednek a magyar nyelvvel és kultúrával. A feladatok az iskolai órákon és az önálló tanulásra is alkalmasak. A Tanulj velünk magyarul változatos, interaktív és szórakoztató.
Bővebben...
Tanulj velünk magyarul! - Megjelent a harmadik kiadás Tanulj velünk magyarul! - Megjelent a harmadik kiadás
Dátum: 2023.02.22. 09:30
Bemutatták a Tanulj velünk magyarul! tankönyvpótló kiadvány és online platform harmadik kiadását a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon.
Bővebben...
Nagyobb kínálat, több lehetőség Nagyobb kínálat, több lehetőség
Dátum: 2022.11.30. 13:14
Szabadkán megünnepelték a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar fennállásának tizenhatodik évfordulóját, mely egyúttal a kar napja is.
Bővebben...
Tizenhat éves a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar Tizenhat éves a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar
Dátum: 2022.11.26. 08:00
Az ünnepi megemlékezésen összefoglalták az elmúlt év fontosabb eseményeit és eredményeit.
Bővebben...
A paradigmaváltásról az MTTK-n A paradigmaváltásról az MTTK-n
Dátum: 2022.11.03. 08:00
Kétnapos konferenciasorozat kezdődött meg Szabadkán, a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon.
Bővebben...
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.