Rólunk a médiában

Keressen a hírek között: Magyar Szó | Hét Nap | Vajdaság Ma | Pannon RTV | Vajdasági RTV | Szabad Magyar Szó | Összes
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a megalapítása (2006) óta őrzi a róla, munkatársairól és hallgatóiról szóló sajtóanyagokat is. 

Bemutatták az MTTK kiadványait Bemutatták az MTTK kiadványait
Dátum: 2013.12.17. 08:00
Oktatási segédleteket, tankönyveket, tudományos eredményeket megjelenítő folyóiratokat, tudományos kutatásokhoz kötődő kiadványokat mutattak be a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon. A könyveket, folyóiratokat az iskola tanárai szerkesztették.
Bővebben...
Mentorhallgatók a gyerekekért Mentorhallgatók a gyerekekért
Dátum: 2013.12.09. 08:00
A hétvégén került sor Szabadkán a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Felnőttképzési Intézetének és a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karnak a második mentorhallgatói csereprogramjára, mely az Educoop nevet viselő IPA határon átnyúló együttműködési program keretében valósul meg.
Bővebben...
Ünnepelt az MTTK Ünnepelt az MTTK
Dátum: 2013.12.02. 08:00
A hétfő ünnepnap volt a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar számára, november 25-e ugyanis a kar napja. Az MTTK dísztermében megtartott rendezvényen Répás Zsuzsanna, Magyarország nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkára üdvözölte az egybegyűlteket, s megköszönte a karon dolgozó pedagógusok és a magyarságért tenni akaró emberek áldozatos munkáját.
Bővebben...
Nagykorú lett az MTTK Nagykorú lett az MTTK
Dátum: 2013.11.26. 08:00
Nagykorúvá válását ünnepelte ma a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar. Ugyan nem 18 éves az intézmény, de most válhat önállóvá, mivel elérte azokat a kritériumokat, aminek a teljesítése után már önállóan hozhat döntéseket. Ma tartották ugyanakkor a kar napi ünnepséget is, ahol kiosztották az emléklapokat és az elismeréseket a legjobban teljesítő hallgatóknak. A Katalin-díjat idén Vass Dorottea érdemelte ki.
Bővebben...

Az óra után a könyvtárban találkozunk!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.