Rólunk a médiában

Keressen a hírek között: Magyar Szó | Hét Nap | Vajdaság Ma | Pannon RTV | Vajdasági RTV | Szabad Magyar Szó | Összes
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a megalapítása (2006) óta őrzi a róla, munkatársairól és hallgatóiról szóló sajtóanyagokat is. 

Sportnap az MTTK-n Sportnap az MTTK-n
Dátum: 2014.04.14. 08:00
Sportnapot tartott a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar. A csapatok a szabadkai főiskolákról és egyetemekről érkeztek, de voltak budapesti versenyzők is.
Bővebben...
Szabadka: 35 szerző az első IKT konferencián Szabadka: 35 szerző az első IKT konferencián
Dátum: 2014.04.12. 08:00
Nagy érdeklődés övezte ma a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar első IKT - információs és kommunikációs technikáról szóló - konferenciáját...
Bővebben...
Bemutatták az MTTK kiadványait Bemutatták az MTTK kiadványait
Dátum: 2013.12.17. 08:00
Oktatási segédleteket, tankönyveket, tudományos eredményeket megjelenítő folyóiratokat, tudományos kutatásokhoz kötődő kiadványokat mutattak be a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon. A könyveket, folyóiratokat az iskola tanárai szerkesztették.
Bővebben...
Mentorhallgatók a gyerekekért Mentorhallgatók a gyerekekért
Dátum: 2013.12.09. 08:00
A hétvégén került sor Szabadkán a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Felnőttképzési Intézetének és a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karnak a második mentorhallgatói csereprogramjára, mely az Educoop nevet viselő IPA határon átnyúló együttműködési program keretében valósul meg.
Bővebben...
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.