Nyári egyetemet hirdet az MTTK

Létrehozva: 2015.08.11. 08:00 Módosítva: 2016.10.26. 15:28

Akkreditált előadássorozat a nyár végén Szabadkán

Nyári egyetemet hirdet az MTTK

A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar (MTTK) augusztus 24–28. között Nyári Egyetem címen akkreditált előadássorozatot szervez, ahol az ötnapos programsorozatért 5 pontot kaphatnak a résztvevők, illetve előadásonként további pontokat is szerezhetnek.

A konferenciára általános iskolai pedagógusokat, óvodapedagógusokat, pedagógiai szakembereket és minden érdeklődőt várnak a szervezők. A jelentkezési határidő augusztus 20.

A Nyári Egyetem célja színes és a gyakorlatban hasznosítható tudnivalókkal gazdagítani a gyakorló pedagógusok kompetenciáit, közös beszélgetéseken, műhelymunkákban megvitatni, újragondolni az oktatás aktuális nehézségeit és lehetőségeit.

A Kar folyamatosan jelen kíván lenni a vajdasági magyar pedagógusok szakmai továbbképzésében, illetve az egész életen át tartó tanulásban – hangsúlyozzák a szervezők. Hozzátéve: a továbbképzés anyagának kidolgozásában a gyakorló pedagógusokkal történő közös munka, az aktuális helyzet elemzése és a külföldi egyetemekkel történő együttműködés, valamint kutatás teremti meg a szakmai hátteret. A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar mint tudományos, kutató, módszertani központ kíván jelen lenni a szakmai közéletben, így rugalmas, friss, naprakész módon járul hozzá az oktatás és nevelés fejlesztéséhez.

forrás

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.