Megkezdődött a Lányi Ernő és Ago Mamužić utcák felújítása

Létrehozva: 2016.11.01. 08:00 Módosítva: 2016.11.03. 13:44

Kedden kezdődött meg többszöri halasztás után Szabadkán a Lányi Ernő és az Ago Mamužić utca felújítása 163,88 méter hosszúságban, amely az utca elején elhelyezett táblán lévő információk szerint 45 napig tart majd. A munkálatok során a jelenleg kövezett utca új burkolatot és világítást kap.

Szabadka: Megkezdődött a Lányi Ernő és Ago Mamužić utcák felújítása

A Lányi Ernő utca a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar melletti kis utca, az Ago Mamužić pedig az erre merőleges utca, ahol többek között a Magyar Ház is található.

A felújítás eredetileg még tavaly kezdődött, de akkor azt a Városépítési Igazgatóság leállította ugyanis többen is szóvá tették, hogy az ott lévő ostorfákat meg kellene őrizni. Ezután egy munkacsoport megállapította, hogy pontosan mely fákat kell kivenni és melyek maradhatnak meg.

Az aktuális munkálatoknak egy héttel korábban, tehát október 24-én kellett volna elkezdődniük, ahogyan az a táblán is olvasható, de akkor ezt elhalasztották.

Fontos tudnivaló, hogy mivel ezt a két utcát teljes egészében lezárták a forgalom előtt, ezért ebben az időszakban a parkolás is nehézkesebb lesz a városközpontban.

forrás

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.