Előadások az Önkéntesség világnapja (december 5.) alkalmából

Létrehozva: 2014.12.02. 08:00 Módosítva: 2016.10.25. 21:45

Az Önkéntesség világnapja (december 5.) alkalmából szervez két előadást a Kolibri Nagycsaládosok Egyesülete. Az esemény célja az önkéntesség és az önkéntes munka népszerűsítése. Az első előadást december 1-én, Hajdújáráson a Lurkóház nagytermében, 18 órai kezdettel tartják.

A szervezők elsősorban civil szférában aktív személyek, egyesületvezetők, pedagógusok részvételére számítanak és szeretettel várják azokat is, akik még csak barátkoznak az önkéntes munkavégzés gondalatával. Az előadó Dr. Soltész Anikó az Otthon Segítünk Alapítvány és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány kuratóriumának elnöke Budapestről érkezik. Az előadás címe: Önként, dalolva.... Az önkéntesség élménye, lehetőségei, és buktatói.

Részvételi szándékukat szíveskedjenek előre jelezni a 064 175 47 94 es számra. Köszönjük.

A másik előadás december 2-án 12 órától van Szabadkán. Társszervezője a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar. Itt az előadó, hallgatóknak szánt előadásának címe: Mit, hol, kinek? Esetek, tények, és vélemények a magyarországi önkéntességről. Helyszín az MTTK díszterme.

forrás: http://kolibrincse.org/hir-1

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.