Rólunk a médiában

Keressen a hírek között: Magyar Szó | Hét Nap | Vajdaság Ma | Pannon RTV | Szabad Magyar Szó | Összes
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a megalapítása (2006) óta őrzi a róla, munkatársairól és hallgatóiról szóló sajtóanyagokat is. 

Nagykorú lett az MTTK Nagykorú lett az MTTK
Dátum: 2013.11.26. 08:00
Nagykorúvá válását ünnepelte ma a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar. Ugyan nem 18 éves az intézmény, de most válhat önállóvá, mivel elérte azokat a kritériumokat, aminek a teljesítése után már önállóan hozhat döntéseket. Ma tartották ugyanakkor a kar napi ünnepséget is, ahol kiosztották az emléklapokat és az elismeréseket a legjobban teljesítő hallgatóknak. A Katalin-díjat idén Vass Dorottea érdemelte ki.
Bővebben...
„A magyar kultúra bástyája” „A magyar kultúra bástyája”
Dátum: 2013.11.26. 08:00
A szabadkai MTTK hétfőn kar napi ünnepséget tartott. A magyar kormány nevében az egybegyűlteket Répás Zsuzsanna, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium nemzetpolitikáért felelős államtitkárság helyettes államtitkára üdvözölte.
Bővebben...
Szabadkára látogatott Répás Zsuzsanna nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár Szabadkára látogatott Répás Zsuzsanna nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár
Dátum: 2013.11.23. 08:00
Végéhez közeledik a Külhoni Magyar Kisiskolások Éve – jövőre a felsősöké a főszerep
Bővebben...
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar első gólyatábora A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar első gólyatábora
Dátum: 2013.10.25. 08:00
Szeptember 20-án nagy sürgés-forgás vette kezdetét a Róka-tanyán. Kezdődött a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar első gólyatábora. A Hallgatói Önkormányzat tagjai egy programdús táborral köszöntötték a hallgatókat.
Bővebben...
Íratkozzon fel
Hírlevelünkre