Rólunk a médiában

Keressen a hírek között: Magyar Szó | Hét Nap | Vajdaság Ma | Pannon RTV | Szabad Magyar Szó | Összes
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a megalapítása (2006) óta őrzi a róla, munkatársairól és hallgatóiról szóló sajtóanyagokat is. 

Együtt a szabadban Együtt a szabadban
Dátum: 2014.06.21. 08:00
Némelyik gyerek nyaralásként élte meg ezt a napot. Mintegy 100 résztvevője volt annak az egész napos rendezvénynek, amelyet pénteken a horgosi Túrú-tanyán tartottak, ahol játékos programok keretében töltötték együtt az időt a hátrányos helyzetű gyermekek iskolai integrációjának megsegítésére irányuló IPA pályázaton nyertes mentorprogram résztvevői.
Bővebben...
Gyermeknapot szervezett az MTTK Gyermeknapot szervezett az MTTK
Dátum: 2014.06.14. 08:00
Játékra fel! Ez volt a mottója a Szabadkán szombaton megrendezett gyermeknapnak. A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar hallgatói a rendezvény keretében a környezetvédelem és a tudatos táplálkozás fontosságára hívták fel a gyerekek és a szülők figyelmét. 
Bővebben...
A Bethlen Gábor Alap pályázatairól A Bethlen Gábor Alap pályázatairól
Dátum: 2014.06.04. 08:00
A budapesti székhelyű Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., a szabadkai székhelyű Szekeres László Alapítvánnyal együttműködve tájékoztató napot tart a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. részéről közzétett pályázatok lebonyolítása során felmerülő gyakorlati kérdések (a pályázatok elkészítésével kapcsolatos tartalmi és minőségi szempontok, a nyertes pályázatok adminisztrálása, a folyósított támogatások elszámoltatása, stb.) ismertetése céljából.
Bővebben...
Íratkozzon fel
Hírlevelünkre