Rólunk a médiában

Keressen a hírek között: Magyar Szó | Hét Nap | Vajdaság Ma | Pannon RTV | Szabad Magyar Szó | Összes
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a megalapítása (2006) óta őrzi a róla, munkatársairól és hallgatóiról szóló sajtóanyagokat is. 

Óvoda szakos mesterképzés az MTTK-n Óvoda szakos mesterképzés az MTTK-n
Dátum: 2014.10.01. 08:00
Megkapta az engedélyt az új óvoda szakos mesterképzés működésére a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar. Az alapképzéseken maradtak szabad helyek a felvételi második fordulójára is.
Bővebben...
Kevesen jelentkeztek idén a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karra Kevesen jelentkeztek idén a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karra
Dátum: 2014.09.02. 08:00
Mindössze négyen jelentkeztek a pótfelvételire a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon. Az előrelátott 55 helyből júliusban csak 22-őt töltöttek be, így akik csak most jelentkeztek, szintén állami költségvetésen folytathatják tanulmányaikat. A Tanítóképző Karon összesen 35 államilag támogatott hely volt.
Bővebben...
Sikeres volt a szabadkaiak és a szegediek közös projektje Sikeres volt a szabadkaiak és a szegediek közös projektje
Dátum: 2014.06.29. 08:00
Hátrányos helyzetű általános iskolásoknak segített a felzárkózásban a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar és a szegedi Juhász Gyula Pedagógusképző Kar közös projektje. A most zárult, másfél évig tartó IPA programban mentorok segítettek a horgosi és a szegedi gyerekeknek.
Bővebben...
Íratkozzon fel
Hírlevelünkre