Rólunk a médiában

Keressen a hírek között: Magyar Szó | Hét Nap | Vajdaság Ma | Pannon RTV | Szabad Magyar Szó | Összes
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a megalapítása (2006) óta őrzi a róla, munkatársairól és hallgatóiról szóló sajtóanyagokat is. 

A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar első gólyatábora A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar első gólyatábora
Dátum: 2013.10.25. 08:00
Szeptember 20-án nagy sürgés-forgás vette kezdetét a Róka-tanyán. Kezdődött a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar első gólyatábora. A Hallgatói Önkormányzat tagjai egy programdús táborral köszöntötték a hallgatókat.
Bővebben...
Gólyatábor a leendő elsősöknek Gólyatábor a leendő elsősöknek
Dátum: 2013.10.25. 08:00
Jókedv, móka, kacagás jellemezte a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar hallgatói önkormányzatának szervezésében megtartott I. Gólyatábort a noszai Róka-tanyán.
Bővebben...
’56-ra emlékeztek a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar hallgatói Szabadkán ’56-ra emlékeztek a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar hallgatói Szabadkán
Dátum: 2013.10.23. 08:00
A szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar Hallgatói Önkormányzatának (HÖK) szervezésében emlékeztek meg az egyetem diákjai és tanárai az 1956-os forradalomról és szabadságharcról. „Kevesen tudják, hogy a forradalom nem Budapesten kezdődött el és nem is ott lőttek először a tüntetőkre, hanem Debrecenben. Ezért döntöttünk úgy, hogy a debreceni diákok összetartásáról akarunk ma beszélni” – mondta Viakter Olga, a HÖK elnöke.
Bővebben...
Műhelymunka Kádár Annamáriával Műhelymunka Kádár Annamáriával
Írta: k.s. Dátum: 2013.10.15. 08:00
Mint arról beszámoltunk, a múlt hét végén Motiváció-figyelem-fegyelem címmel nemzetközi tudományos konferenciát tartottak a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon.
Bővebben...

Nyári Egyetem 2018

Íratkozzon fel
Hírlevelünkre