Rólunk a médiában

Keressen a hírek között: Magyar Szó | Hét Nap | Vajdaság Ma | Pannon RTV | Szabad Magyar Szó | Összes
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a megalapítása (2006) óta őrzi a róla, munkatársairól és hallgatóiról szóló sajtóanyagokat is. 

Gyermeknapot szervezett az MTTK Gyermeknapot szervezett az MTTK
Dátum: 2014.06.14. 08:00
Játékra fel! Ez volt a mottója a Szabadkán szombaton megrendezett gyermeknapnak. A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar hallgatói a rendezvény keretében a környezetvédelem és a tudatos táplálkozás fontosságára hívták fel a gyerekek és a szülők figyelmét. 
Bővebben...
A Bethlen Gábor Alap pályázatairól A Bethlen Gábor Alap pályázatairól
Dátum: 2014.06.04. 08:00
A budapesti székhelyű Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., a szabadkai székhelyű Szekeres László Alapítvánnyal együttműködve tájékoztató napot tart a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. részéről közzétett pályázatok lebonyolítása során felmerülő gyakorlati kérdések (a pályázatok elkészítésével kapcsolatos tartalmi és minőségi szempontok, a nyertes pályázatok adminisztrálása, a folyósított támogatások elszámoltatása, stb.) ismertetése céljából.
Bővebben...
Dr. Kádár Annamária Vajdaságban Dr. Kádár Annamária Vajdaságban
Dátum: 2014.06.04. 08:00
Dr. Kádár Annamária marosvásárhelyi pszichológus, egyetemi-adjunktus a Mesepszichológia című könyv írója, októberben először járt Vajdaságban a Kolibri kérésére.
Bővebben...
Szabadkai KEKeckedés: hallássérültekkel mérkőztek Simonék Szabadkai KEKeckedés: hallássérültekkel mérkőztek Simonék
Dátum: 2014.06.04. 08:00
Az V. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján (KEK) részt vevő felsőoktatási intézmények csapatai, a KEK fővédnökei és támogatói együtt gyűjtöttek sportfelszereléseket a Szabadkai Hallássérült Iskolaközpont diákjai számára.
Bővebben...
Íratkozzon fel
Hírlevelünkre