Студентска служба

Креирано: 2016.10.20. 10:02 Модификовано: 2016.11.05. 20:17

Ева Дудаш (шеф студентске службе)


Тел.:+381 24 624 401

Илдико Фабо (референт студентске службе)


Тел.:+381 24 624 405

Пријем странака: 10.00 – 12.00

Пријавите се на
билтен